Waarom 1-1-2 P R E M I U M

In een periode van verdergaande automatisering zien we dat steeds meer techniek beschikbaar komt voor in huis. Een smart TV is een redelijk bekend begrip, maar niet iedereen weet daar optimaal gebruik van te maken. Hetzelfde geldt voor zaken als intelligente lampen, de smartphone en een interactieve deurbel. We kunnen kiezen om hieraan mee te doen.

Maar als instanties ons verplichten om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen, is het niet altijd makkelijk. Denk daarbij aan digitaal bankieren. Hoe doe je dat veilig? Of omgaan met de Mijn Overheid site, Mijn Energie en Mijn Bank? En wat te doen als internet hapert in huis? Zeker in deze tijd komen mensen daardoor nog makkelijker in een isolement.

1-1-2 P R E M I U M wil graag die helpende hand zijn. Premium kennis op het gebied van netwerken en wifi,  laptops, pc's, digitale TV, smartphones, Smart Home producten, klantenservice, advies en support. 

De nadruk ligt op het verbeteren van netwerk en internetverbindingen en het echt helpen van mensen. Door goede apparatuur, een goed werkend netwerk en kennis, is het mogelijk om snel de aansluiting te vinden.